Library

Normal view MARC view ISBD view

Informes de conjuntura : indicadors d'activitat en turisme rural de Catalunya / Institut d'Estadística de Catalunya

Contributor(s): Institut d'Estadística de CatalunyaIcon.
Material type: Continuing resource DetailContinuing resourcePublisher: Barcelona : Institut d'Estadística de Catalunya, 2004-2013Added title: Fulls de conjuntura : indicadors d'activitat en turisme rural de CatalunyaSubject(s): Establiments hotelersSearch Icon | Establiments turístics, altresSearch Icon | CatalunyaSearch Icon | Catalunya Marques turístiquesSearch IconOnline resources: Accés al document | Accés al document Observatori del Treball i Model Productiu. Turisme Summary: Recull mensual del nombre de viatgers i de pernoctacions en els allotjaments de turisme rural de Catalunya segons l'origen del turisme i per marques turístiques. També es quantifica el grau d'ocupació. Per al conjunt de l'Estat s'ofereixen dades del nombre de viatgers i de pernoctacions segons l'origen del turisme. L'informe inclou un comentari dels resultats i uns gràfics.Status: Deixat de publicarCall Number: GI-1198Location: DIPÒSITCurrent frequency: TrimestralDate of publication: 1r trim. 2004-4t trim. 2012Uniform titles: PEC
No physical items for this record

L'edició en paper és de difusió restringida

El títol canvia a partir del 3er. trim. 2005: Informes de conjuntura

A partir de l'any 2013, la informació es pot consultar dins de l'apartat de Turisme de la pàgina web del Departament d'Empresa i Ocupació.

Recull mensual del nombre de viatgers i de pernoctacions en els allotjaments de turisme rural de Catalunya segons l'origen del turisme i per marques turístiques. També es quantifica el grau d'ocupació. Per al conjunt de l'Estat s'ofereixen dades del nombre de viatgers i de pernoctacions segons l'origen del turisme. L'informe inclou un comentari dels resultats i uns gràfics.

The 3 latest issues for this subscription:

Issue # Publication date Received date Status Note

More details

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.