Library

Normal view MARC view ISBD view

Enquesta sobre equipament i ús de TIC a les llars [Recurs electrònic] / Institut d'Estadística de Catalunya

Contributor(s): Institut d'Estadística de CatalunyaIcon.
Material type: Computer file DetailComputer fileRelated item: Estadística territorial TIC a les llars [Recurs electrònic] TIC a les llars [Recurs electrònic] Publisher: Barcelona : Generalitat de Catalunya. Institut d'Estadística de Catalunya, 2008-Added title: Equipament i ús de les TIC a les llars; Equipament i ús de tecnologies de la informació i la comunicació a les llarsSubject(s): Innovacions tecnològiquesSearch Icon | Societat de la informacióSearch Icon | InternetSearch Icon | Comerç electrònicSearch Icon | LlarsSearch Icon | CatalunyaSearch IconOnline resources: Accés al document Summary: L'Enquesta sobre equipament i ús de tecnologies de la informació i la comunicació a les llars permet conèixer l'equipament en TIC (televisió, telèfon fix, telèfon mòbil, equipament informàtic, connexió a Internet) dels habitatges i l'ús que la població realitza de l'ordinador, Internet i comerç electrònic. Es tracta d'una enquesta per mostreig duta a terme per l'INE amb la col·laboració de l'Idescat, per mitjà d'un conveni entre ambdós instituts. La informació obtinguda és comparable entre les comunitats autònomes, Espanya i altres països. Els resultats sobre l'equipament en TIC dels habitatges es presenten desagregats per les característiques de les llars (grandària del municipi i grandària de la llar). Les taules que contenen els resultats sobre l'ús de les TIC ofereixen la informació desagregada per característiques demogràfiques i socioeconòmiques. La informació publicada fa referència als habitatges on viu almenys una persona de 16 a 74 anys i a les persones d'aquest mateix grup d'edat. Status: En CursCall Number: GI-1576Location: ACCÉS REMOTCurrent frequency: AnualDate of publication: 2007-Uniform titles: PEC 2006-2009 | PEC 2011-2014 | PEC 2017-2020 -- 020801
List(s) this item appears in: Novetats 02. Febrer 2020 | Novetats 12. Desembre 2020
No physical items for this record

Descripció del recurs: 3 de maig de 2011

L'Enquesta sobre equipament i ús de tecnologies de la informació i la comunicació a les llars permet conèixer l'equipament en TIC (televisió, telèfon fix, telèfon mòbil, equipament informàtic, connexió a Internet) dels habitatges i l'ús que la població realitza de l'ordinador, Internet i comerç electrònic. Es tracta d'una enquesta per mostreig duta a terme per l'INE amb la col·laboració de l'Idescat, per mitjà d'un conveni entre ambdós instituts. La informació obtinguda és comparable entre les comunitats autònomes, Espanya i altres països.

Els resultats sobre l'equipament en TIC dels habitatges es presenten desagregats per les característiques de les llars (grandària del municipi i grandària de la llar). Les taules que contenen els resultats sobre l'ús de les TIC ofereixen la informació desagregada per característiques demogràfiques i socioeconòmiques.

La informació publicada fa referència als habitatges on viu almenys una persona de 16 a 74 anys i a les persones d'aquest mateix grup d'edat.

The 3 latest issues for this subscription:

Issue # Publication date Received date Status Note
Any inf.: 2020 Ed. 2020 30/12/2020 30/12/2020 Arrived
Any inf.: 2019 Ed. 2019 11/02/2020 11/02/2020 Arrived
Any inf.: 2018 Ed. 2018 23/01/2019 23/01/2019 Arrived

More details

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Enquesta sobre equipament i ús de TIC a les llars