Library

Normal view MARC view ISBD view

Estadística del finançament i la despesa de l'ensenyament privat [Recurs electrònic] / Institut d'Estadística de Catalunya

Contributor(s): Institut d'Estadística de CatalunyaIcon.
Material type: Computer file DetailComputer filePublisher: Barcelona : Generalitat de Catalunya. Institut d'Estadística de Catalunya, [2012]-Added title: Ensenyament privatSubject(s): Centres privats d'ensenyamentSearch Icon | DespesesSearch Icon | CatalunyaSearch IconOnline resources: Accés al document Summary: L'Estadística del finançament i la despesa de l'ensenyament privat permet conèixer les característiques bàsiques de l'ensenyament privat a Catalunya i comparar-les amb les de la resta d'Espanya. L'operació es basa en una enquesta de disseny mostral estratificat per a les llars d'infants i els centres no universitaris privats, i una enquesta censal per als centres universitaris privats. (En anteriors edicions l'operació era censal, excepte per a les llars d'infants, que era mostral.) L'Idescat publica els resultats en tres grans grups (a partir del 2004/2005): ensenyament infantil (llars d'infants) ensenyament primari i secundari (no universitari) ensenyament superior (universitari) Atès el gran volum de l'ensenyament no universitari, aquest bloc és el que està més detallat i més desagregat conceptualment. Aquesta estadística es realitza cada 5 anys. S'hi presenten taules sobre resultats bàsics, despesa, finançament, l'estructura del sector i, finalment, un conjunt d'indicadors diversos. Per al curs 2004/2005 i anteriors els resultats estan disponibles en format PDF. Per al curs 1999/2000 també hi ha taules de resultats en Excel. Status: En CursCall Number: GI-0904Location: ACCÉS REMOTCurrent frequency: QuinquennalUniform titles: PEC 2011-2014 | PEC 2017-2020 -- 040405
No physical items for this record

Descripció del recurs: 5 de juny de 2014

L'Estadística del finançament i la despesa de l'ensenyament privat permet conèixer les característiques bàsiques de l'ensenyament privat a Catalunya i comparar-les amb les de la resta d'Espanya.

L'operació es basa en una enquesta de disseny mostral estratificat per a les llars d'infants i els centres no universitaris privats, i una enquesta censal per als centres universitaris privats. (En anteriors edicions l'operació era censal, excepte per a les llars d'infants, que era mostral.)

L'Idescat publica els resultats en tres grans grups (a partir del 2004/2005):

ensenyament infantil (llars d'infants)
ensenyament primari i secundari (no universitari)
ensenyament superior (universitari)

Atès el gran volum de l'ensenyament no universitari, aquest bloc és el que està més detallat i més desagregat conceptualment.

Aquesta estadística es realitza cada 5 anys. S'hi presenten taules sobre resultats bàsics, despesa, finançament, l'estructura del sector i, finalment, un conjunt d'indicadors diversos.

Per al curs 2004/2005 i anteriors els resultats estan disponibles en format PDF. Per al curs 1999/2000 també hi ha taules de resultats en Excel.

The 3 latest issues for this subscription:

Issue # Publication date Received date Status Note
Any inf.: 2014-2015 Ed. 2017 03/04/2018 03/04/2018 Arrived

More details

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Estadística del finançament i la despesa de l'ensenyament privat