Library

Normal view MARC view ISBD view

Cens d'edificis [Recurs electrònic] / Institut d'Estadística de Catalunya

Contributor(s): Institut d'Estadística de CatalunyaIcon.
Material type: Computer file DetailComputer filePublisher: Barcelona : Generalitat de Catalunya. Institut d'Estadística de Catalunya, [2012?]-Subject(s): Cens d'edificisSearch Icon | MetodologiaSearch Icon | CatalunyaSearch Icon | Catalunya Àmbits del Pla TerritorialSearch Icon | Catalunya ProvínciesSearch Icon | Catalunya ComarquesSearch Icon | Catalunya MunicipisSearch IconOnline resources: Accés al document Summary: El Cens d'edificis és el conjunt d'operacions de recollida, elaboració, valoració i anàlisi de les dades dels edificis existents d'un país amb referència a un moment o període determinat. Es realitza amb periodicitat decennal i permet determinar el nombre, distribució geogràfica i característiques dels edificis existents en la data de referència. A Espanya, el Cens d'edificis és una operació d'àmbit estatal, duta a terme per l'Institut Nacional d'Estadística (INE). Status: En cursCall Number: GI-1761Location: ACCÉS REMOTCurrent frequency: DecennalDate of publication: 1980-Uniform titles: PEC 2011-2014
No physical items for this record

Descripció del recurs: 4 d'agost del 2014

El Cens d'edificis és el conjunt d'operacions de recollida, elaboració, valoració i anàlisi de les dades dels edificis existents d'un país amb referència a un moment o període determinat. Es realitza amb periodicitat decennal i permet determinar el nombre, distribució geogràfica i característiques dels edificis existents en la data de referència.

A Espanya, el Cens d'edificis és una operació d'àmbit estatal, duta a terme per l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

The 3 latest issues for this subscription:

Issue # Publication date Received date Status Note

More details

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Cens d'edificis