Library

Normal view MARC view ISBD view

Enquesta de condicions de vida [Recurs electrònic] / Institut d'Estadística de Catalunya

Contributor(s): Institut d'Estadística de CatalunyaIcon.
Material type: Computer file DetailComputer filePublisher: Barcelona : Generalitat de Catalunya. Institut d'Estadística de Catalunya, 2006-Added title: Estadística de distribució personal de la renda i de risc a la pobresaSubject(s): Indicadors socialsSearch Icon | ConsumSearch Icon | LlarsSearch Icon | Renda familiar disponibleSearch Icon | CatalunyaSearch IconOnline resources: Accés al document Summary: L'Enquesta de condicions de vida mesura la incidència i composició de la pobresa mitjançant l'establiment d'un llindar de risc de pobresa. A més, ofereix informació sobre la distribució personal de la renda a partir dels ingressos anuals nets. D'altra banda, aporta dades sobre les privacions de les llars, les condicions dels habitatges i l'indicador de risc de pobresa o exclusió social harmonitzat. L'Enquesta de condicions de vida és una estadística de periodicitat anual harmonitzada en l'àmbit europeu que realitzen conjuntament l'Idescat i l'INE. A partir de 2016 l'Idescat porta a terme una ampliació de mostra que permet obtenir resultats més fiables per a Catalunya, i estimacions dels principals indicadors per àmbits territorials, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i el municipi de Barcelona. Aquesta operació es realitza amb la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, l'Àrea Metropolitana de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona i l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona. L'any 2013 es produeix un trencament en la sèrie d'aquesta estadística, per un canvi en la forma d'obtenir els ingressos de la llar. A partir d'aquest any s'utilitzen els registres administratius de l'Agència Estatal d'Administració Tributària i la Seguretat Social. Nota: Abans del 2016 aquesta operació es deia "Estadística de distribució personal de la renda i risc de pobresa". Status: En cursCall Number: GI-1336Location: ACCÉS REMOTCurrent frequency: AnualDate of publication: 2004-Uniform titles: PEC 2011-2014 | PEC 2017-2020 -- 050101
List(s) this item appears in: Novetats 07. Juliol 2020 | Novetats 07. Juliol 2021
No physical items for this record

Descripció del recurs: 6 d'agost del 2014

Continuació de la publicació en suport paper

L'Enquesta de condicions de vida mesura la incidència i composició de la pobresa mitjançant l'establiment d'un llindar de risc de pobresa. A més, ofereix informació sobre la distribució personal de la renda a partir dels ingressos anuals nets. D'altra banda, aporta dades sobre les privacions de les llars, les condicions dels habitatges i l'indicador de risc de pobresa o exclusió social harmonitzat.

L'Enquesta de condicions de vida és una estadística de periodicitat anual harmonitzada en l'àmbit europeu que realitzen conjuntament l'Idescat i l'INE. A partir de 2016 l'Idescat porta a terme una ampliació de mostra que permet obtenir resultats més fiables per a Catalunya, i estimacions dels principals indicadors per àmbits territorials, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i el municipi de Barcelona. Aquesta operació es realitza amb la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, l'Àrea Metropolitana de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona i l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona.

L'any 2013 es produeix un trencament en la sèrie d'aquesta estadística, per un canvi en la forma d'obtenir els ingressos de la llar. A partir d'aquest any s'utilitzen els registres administratius de l'Agència Estatal d'Administració Tributària i la Seguretat Social.

Nota: Abans del 2016 aquesta operació es deia "Estadística de distribució personal de la renda i risc de pobresa".

The 3 latest issues for this subscription:

Issue # Publication date Received date Status Note
Any inf.: 2020 Ed. 2021 15/07/2021 15/07/2021 Arrived
Any inf.: 2019 Ed. 2020 23/07/2020 23/07/2020 Arrived
Any inf.: 2018 Ed. 2019 13/11/2019 13/11/2019 Arrived

More details

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Enquesta de condicions de vida