Library

Normal view MARC view ISBD view

Projeccions de població [Recurs electrònic] / Institut d'Estadística de Catalunya

Contributor(s): Institut d'Estadística de CatalunyaIcon.
Material type: Computer file DetailComputer filePublisher: Barcelona : Institut d'Estadística de Catalunya, 2015-Subject(s): Projeccions de poblacióSearch Icon | CatalunyaSearch Icon | Catalunya ComarquesSearch Icon | Catalunya Àmbits del Pla TerritorialSearch Icon | Catalunya ProvínciesSearch Icon | Barcelona CiutatSearch IconOnline resources: Accés al document | Accés al document Publicacions També se'n fan edicions en paper dels resultats Summary: L'actuació estadística Projeccions de població té com a objectiu l'avaluació de les xifres futures de la població de Catalunya classificades segons el sexe, l'edat i el territori de residència. La base de les projeccions són les Estimacions postcensals de població, a les quals s'apliquen supòsits sobre l'evolució futura de la fecunditat, la mortalitat i la migració. L'Idescat elabora quinquennalment una sèrie de productes estadístics que pertanyen a la categoria de projeccions de població, d'acord amb diferents hipòtesis de caràcter demogràfic. En primer lloc, actualitza les projeccions de població per sexe i edat, seguidament les projeccions de població activa i, finalment, les projeccions de població en edat escolar.Status: En CursCall Number: GI-1896Location: ACCÉS REMOTCurrent frequency: QuinquennalDate of publication: 2003/2030-Uniform titles: PEC 2011-2014 | PEC 2017-2020 -- 010802
No physical items for this record

Descripció del recurs: 15 de febrer del 2017

The purpose of the Population Projections statistical action is to evaluate future population figures of Catalonia, as classified by sex, age and area of residence. The projection is based on the Post-Census Estimate, to which hypotheses regarding the future evolution of fertility, mortality and migration are applied. Every five years Idescat produces a series of statistics which are categorised as population projections, according to different demographically-based hypotheses. It firstly updates the population projections by sex and age followed by the projections regarding the active population and, finally, the school age population projections.

L'actuació estadística Projeccions de població té com a objectiu l'avaluació de les xifres futures de la població de Catalunya classificades segons el sexe, l'edat i el territori de residència. La base de les projeccions són les Estimacions postcensals de població, a les quals s'apliquen supòsits sobre l'evolució futura de la fecunditat, la mortalitat i la migració. L'Idescat elabora quinquennalment una sèrie de productes estadístics que pertanyen a la categoria de projeccions de població, d'acord amb diferents hipòtesis de caràcter demogràfic. En primer lloc, actualitza les projeccions de població per sexe i edat, seguidament les projeccions de població activa i, finalment, les projeccions de població en edat escolar.

La actuación estadística Proyecciones de población tiene como objetivo la evaluación de las cifras futuras de la población de Cataluña clasificadas según el sexo, la edad y el territorio de residencia. La base de las proyecciones son las Estimaciones postcensales de población, a las que se aplican supuestos sobre la evolución futura de la fecundidad, la mortalidad y la migración. El Idescat elabora quinquenalmente una serie de productos estadísticos que pertenecen a la categoría de proyecciones de población, de acuerdo con diferentes hipótesis de carácter demográfico. En primer lugar, actualiza las proyecciones de población por sexo y edad, seguidamente las proyecciones de población activa y, por último, las proyecciones de población en edad escolar.

També se'n fan edicions en paper dels resultats

The 3 latest issues for this subscription:

Issue # Publication date Received date Status Note
Base 2021 Avanç 2021-2071 28/10/2021 28/10/2021 Arrived
Base 2018 2018/2061 02/10/2019 02/10/2019 Arrived

More details

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Projeccions de població